
Gnocchi airfryer is een snelle en eenvoudige manier om knapperige gnocchi te bereiden, met een heerlijke zachte binnenkant. Dit gerecht is perfect als bijgerecht of snack en kan worden gecombineerd met allerlei sauzen en toppings naar keuze.
Gnocchi bereiden in de airfryer geeft een heerlijk krokante buitenkant zonder veel olie te gebruiken. Het is een gezondere manier om gnocchi te maken en kost minder tijd dan bakken in de pan. Door de luchtcirculatie in de airfryer worden de gnocchi gelijkmatig krokant, wat zorgt voor een perfecte textuur.
Gnocchi voorbereiden
Gebruik verse of kant-en-klare gnocchi uit de winkel. Dep ze droog als je verse gnocchi hebt gekookt en laat ze afkoelen.
Kruiden en olie toevoegen
Meng de gnocchi met een eetlepel olijfolie, een snufje zout, peper en kruiden zoals knoflookpoeder, Italiaanse kruiden of paprikapoeder voor extra smaak.
Gnocchi bakken in de airfryer
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Leg de gnocchi in een enkele laag in de mand en bak ze gedurende 12-15 minuten, schud de mand halverwege voor een gelijkmatige krokantheid.
Serveren
Serveer de gnocchi direct uit de airfryer met een saus zoals pesto, marinara of besprenkel ze met geraspte Parmezaanse kaas.
Voor de beste resultaten met gnocchi airfryer, vermijd het stapelen van de gnocchi. Hierdoor worden ze aan alle kanten mooi krokant. Experimenteer met verschillende kruiden en sauzen om de gnocchi aan te passen aan je eigen smaak. Gnocchi airfryer is perfect als bijgerecht, maar kan ook als hoofdgerecht worden geserveerd met een salade of groenten.
Op zoek naar Italiaans? Bekijk Aardappel Partjes Airfryer, proef Pizza in Airfryer en probeer Zoete Aardappel Airfryer!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuwe heerlijke airfryer-recepten, nieuws of aanbiedingen te ontvangen.